Telefoonreparatie

iRepairNow Haarlem:
Professionele Apple reparaties sinds 2012

Nummer 1 in Apple iPhone, iPad, MacBook, iMac, Mac Pro en Mac mini reparaties

12 jaar

Actief sinds 2012

167.524

Succesvolle reparaties

9.5

Gemiddelde reviewscore
iRepairNow Haarlem professionele Apple reparaties sinds 2012

Dé reparatiespecialist in Apple reparaties - ook voor Android en PC

iRepairNow is dé reparatiespecialist voor iPhones, iPads, MacBooks en iMac computers. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een breed scala aan mobiele accessoires en gereviseerde of refurbished apparaten. Na vele verzoeken van onze klanten, richten we ons nu ook op de Android- en Windows-markt, omdat de verschillende systemen steeds beter op elkaar aansluiten. Kom dus maar op met die Samsung!

Sinds de succesvolle lancering in 2012, groeide iRepairNow uit tot een bekend reparatiebedrijf in Haarlem en ver daarbuiten. We hebben een zeer grote klantenkring en zijn trots op onze snelle reparatieservice. Onze iRepairNow-technici voeren de reparatiewerkzaamheden uit in onze werkplaats, waar je gewoon meekijkt. Bij ons gebeurt niets achter de schermen. Uniek zijn onze originele schermreparaties, waarop je levenslange garantie krijgt. Wij zijn de eerste in Nederland die deze garantie geven!

widget met reviewscore van KlantenVertellen

iPhone reparatie

De meeste iPhone reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit.

iPad reparatie

Als je iPad kapot is dan is reparatie vaak veel voordeliger dan vervangen.

Mac reparatie

Is je MacBook of iMac traag aan het worden? Wij lossen het op!

Smartphone reparatie

Reparatie van alle merken Android smartphones/tablets.

Laptop reparatie

Reparatie van alle merken Chromebooks en Windows laptops.

Computer reparatie

Reparatie, upgrade en onderhoud van desktop PC's van alle merken.

Zoveel redenen om naar iRepairNow te gaan

wit garantiecertificaat met badge

Levenslange garantie

Levenslange garantie op de meeste reparaties, afwijkende garanties worden op de website en/of offerte aangegeven. Uitzonderingen: accu's, accessoires, complete apparaten, moederborden en vochtschade.
laagsteprijsgarantie euroteken

Laagste prijs garantie

Laagsteprijsgarantie op exact dezelfde dienst/product met dezelfde garantievoorwaarden bij fysieke reparatiecentra/winkels.
Kopje koffie voor tijdens het wachten

Klaar terwijl je wacht

De meeste reparaties zijn op afspraak binnen 30 minuten klaar. Zonder afspraak kan het iets langer duren, maar meestal binnen enkele uren.
Checklist met vinkje

Gratis check-up (APK)

Voor en na elke reparatie controleren wij het gehele apparaat op defecten en schades. Zo weten we wat de staat van het device is, en of we ons werk goed hebben gedaan.
gebroken hart no cure

No cure, no pay

Hebben wij na de intake-APK ingeschat dat reparatie binnen een bepaald budget mogelijk was maar blijkt dat toch niet het geval, dan bepaal je zelf of je de reparatie kosteloos laat annuleren of het budget verhoogt.
Persoon met een veilig slotje

Behoud van data

Wij wissen niets zonder toestemming! Natuurlijk is het wel altijd verstandig om regelmatig back-ups te maken. Is er een reset nodig dan kunnen wij uiteraard de back-up voor je maken.
Duim omhoog

Tevreden klanten

Regelmatig zien we oude bekenden vanaf toen we in 2012 begonnen waren weer terug. Soms voor een reparatie of upgrade, soms voor een advies. Onze review-score liegt er ook niet om: gemiddeld een 9,5!

Badge met check vinkje

Originele onderdelen

Wij gebruiken enkel de beste onderdelen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij goede banden met onze leveranciers opgebouwd. Dat moet ook wel, anders kunnen wij geen levenslange garantie geven!

studiehoedje

Getrainde monteurs

Met de meest actuele gegevens van onze leveranciers en de fabrikanten blijven onze monteurs up-to-date. Wanneer er een nieuw toestel op de markt komt weten wij al hoe we deze uit elkaar kunnen halen, en weer in elkaar zetten!
Recycle pijltjes in een driehoek

Milieubewust

Wij zijn aangesloten bij WeCycle en Stibat. Defecte apparaten, onderdelen en batterijen worden zo netjes gerecycled. Daarnaast is reparatie sowieso duurzamer dan vervangen van een compleet apparaat. Bron: Milieu Centraal
factuur logo

BTW factuur

Bedrijven en ondernemers kunnen met onze officiële factuur de BTW als voorbelasting verrekenen met de omzetbelasting. De gecommuniceerde prijzen zijn inclusief BTW (m.u.v. occasions in de marge-regeling)
paraplu verzekering

Verhaalbaar op verzekering

Heb je een schade dan is deze vaak verzekerd via de inboedelverzekering. Schade op reis valt weer onder de reisverzekering. Geef vooraf wel even door aan je verzekeraar dat wij de schade opnemen en herstellen!

Specialist in Apple reparaties

iRepairNow is dé specialist in Apple reparaties; van iMac tot MacBook en van iPad tot iPhone. Als geen ander weten wij dat je een defect zo snel en goed mogelijk wilt laten herstellen. De meeste iPhone reparaties, zoals een gebroken scherm, zijn daarom op afspraak klaar terwijl je wacht. Heb je geen haast? Zonder afspraak kun je ook gewoon langskomen, dan haal je jouw iPhone met gloednieuw display gewoon later weer op. 

Voor een nieuwe accu kan je zelfs elk moment binnenstappen. Binnen 15 minuten ben je van de snel leeglopende batterij af en gaat jouw device weer lekker lang mee. Is je iPad-glas (touchscreen of digitizer) gebarsten? Vanwege de hechttijd hebben we hem de volgende dag voor je klaar en is je iPad weer als nieuw!

Heb je problemen met je Mac? Dan stellen onze ervaren technici de diagnose vaak al aan de balie. Hiervoor gebruiken ze speciale meetinstrumenten en diagnosesoftware. Lukt dit niet direct, dan adviseren wij een Mac-APK. Net als bij je auto, maar dan voor je Mac. Binnen een dag weet je dan precies waar je aan toe bent!

Configuratie en upgrades

Configureren is volgens het woordenboek: het samenstellen van producten uit verschillende bouwstenen. Bij aanschaf was jouw Mac of PC voor je geconfigureerd op basis van je toenmalige wensen. Maar misschien zijn die wensen inmiddels wel veranderd... Bij iRepairNow voeren we de configuratie opnieuw voor je uit, zelfs jaren na aanschaf van je Mac of PC! Dit doen we geheel in afstemming met je huidige én toekomstige wensen. 

Nieuwe technieken zoals een solid state drive (SSD of flash drive) en meer werkgeheugen (RAM) werden de afgelopen jaren steeds betaalbaarder. Maar ook accu’s van MacBooks en laptops werden steeds beter en bieden nu veel meer capaciteit. Waar wacht je nog op?

Tegenwoordig danken we oudere apparatuur steeds sneller af. Want ja: elk jaar komt er wel weer iets nieuws op de markt! Wij geloven dat je door her-configuratie de levensduur van je Mac of PC makkelijk met jaren verlengt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Kom gerust eens langs om te bespreken wat er mogelijk is voor jouw device.

Lange Frans Twitter avatar

Lange Frans

Muzikant & presentator

Testimonial op Twitter: "Dikke vette bedankt voor het prachtig herstellen van de iPhone en iPad. We kunnen er weer tegen aan !"

iRepairNow repareert alle merken telefoons

Wij staan voor je klaar: Apple reparaties en Android reparaties

We leven in een tijd waarin steeds meer fysieke winkels verdwijnen. Hierdoor zijn er steeds minder manieren om écht goed advies te krijgen. Bij iRepairNow werken goed opgeleide winkelmedewerkers en ervaren technici, die werken volgens de regels van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) en ICT Waarborg. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme en vertelt je graag alles over onze producten en diensten. 

Dagelijks krijgen wij vragen over de technische haalbaarheid van een upgrade. Of krijgen we de vraag om in te schatten of een Apple reparatie nog rendabel is. Dan zit je niet te wachten op een verkooppraatje, maar op een medewerker die met je meedenkt. Daarom leggen wij ingewikkelde technische verhalen eenvoudig uit. Alleen dan kun je zelf beslissen hoe wij je het beste kunnen helpen. Want voor ons is een reparatie of upgrade pas geslaagd als het resultaat precies is wat jij in gedachten had!

Herbert van Hoogdalem
Testimonial op Facebook: Je iPad al een tijdje aan gruzelementen. Maar ach, devices genoeg. Dus kun je die updates op je Macbook Air ook wel een paar maanden overslaan, denk je. Totdat je thuis nog op internet zit te wachten, en je laptop plotsklaps definitief de geest geeft. Net op het moment dat je met een 40-tal projecten en 39 bijbehorende deadlines zit. Iets met Murphy. Ultieme paniek. Zweetaanvallen. Samengeknepen billen. Vastlopende schouders. Door de hele dag in plastic zakjes te ademen, voorkom je definitieve hysterie, en bijbehorende opname. Gelukkig is daar nog de iPhone, waarmee je met trillende handen een afkickkliniek.. pardon: reparatieservice in de buurt vindt. De rust die ze daar uitstralen. Die 'geef-maar-hier-het-komt-wel-goed'-blik - alsof je het leven van een kind in de handen van een behandelend arts achterlaat. De uren zonder noemenswaardige hardware, waarin een lichte hoofdpijn zich aandient. En dan het bevrijdende sms-je, 3 uur eerder dan afgesproken. De rekening, een paar tientjes lager dan diezelfde afspraak. Het langer wachten omdat je in de file staat. Het schoongemaakte scherm, het gezandstraalde toetsenbord, het keurige plastic eromheen, de factuur onmiddellijk in je inbox. Het compliment voor je sites, omdat ze hun nieuwsgierigheid niet konden bedwingen naar de bedrijfsnaam die je opgaf. Marketing is niet: campagnes voeren, ideeën bedenken, targets halen, conversie scoren. Marketing is simpelweg gedrag. Een mentaliteit. Een houding. Plezier in je werk, en dat uitstralen. De jongens van iRepairNow doen dat dat zó goed, dat je bijna hoopt dat er morgen weer een apparaat overlijdt. Bijna, zei ik. #huldejongens!
Herbert van Hoogdalem - Creative consultant, columnist
@Herbert.van.Hoogdalem (bron: Facebook) - herbertvanhoogdalem.nl
ClearPlex Protection Pro screenprotectors bij iRepairNow
iRepairNow is lid van Techniek Nederland, voorheen Uneto-Vni
iRepairNow levert met het Techniek Nederland quality certified refurbished device keurmerk
iRepairNow is een SBB erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op
iRepairNow logo avatar

Kom in contact met ons!

> Bel ons of stuur een WhatsApp bericht naar 023 - 30 30 196

> Gebruik de chatbox rechts-onder op de pagina

> Stuur een mail naar haarlem@irepairnow.nl of vul ons contactformulier in

> Bezoek onze winkel (Rijksstraatweg 373) zonder afspraak binnen onze openingstijden